Hiscox Cyber Readiness Rapport 2021

Hiscox heeft voor het 5e achtereenvolgende jaar zijn Cyber Readiness Report 2021 gepubliceerd. Het rapporteert over de cyberbeveiligingsstrategie van organisaties in de VS, het VK, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Nederland en Ierland.

Is er een groeiend bewustzijn in België?

Wat zijn de beste praktijken om de steeds veranderende cyberdreigingen te bestrijden?

Wat zijn de gemiddelde uitgaven aan cyberveiligheid?

Of hoeveel wordt er uitgegeven na een cyberaanval?

Hiscox beantwoordt uw vragen.

Belangrijkste bevindingen uit het Hiscox Cyber Readiness Report 2021

Onze tools om u inzicht te geven over uw cybersituatie

Hiscox Cyber Maturity Model

Waarom het Hiscox Cyber Maturity Model gebruiken om het risico van uw klant te beoordelen? Het model is een gratis, gebruiksvriendelijke online tool waarmee een bedrijf zijn sterke punten kan meten op zes belangrijke cyberbeveiligingsgebieden op vlak van mensen, processen en technologie, waardoor een multidimensionaal beeld van cyberbeveiliging wordt verkregen. Het is ontworpen als een interactief model, waarmee een bedrijf zijn maturiteit kan controleren en vergelijken met andere bedrijven per grootte, sector en/of geografie. Het model illustreert vervolgens wat cyberexperts doen om een bedrijf te helpen zijn cyberresilience verder te ontwikkelen.

Hoe werkt het model? Elke vraag is ontworpen om de capaciteiten van een bedrijf op zes operationele gebieden binnen cyberbeveiliging te kwantificeren: bedrijfsveerkracht, cryptografie, identiteit en toegang, informatiebeveiliging, bedreiging en kwetsbaarheid, en vertrouwensbeheer. Deze operationele domeinen worden vervolgens onderzocht in relatie tot mensen, processen en technologie. De gecombineerde weergave van de dimensies levert een samengesteld beeld van cybervolwassenheid op. Het scoresysteem geeft bedrijven een score van vijf, en elke score boven de vier kwalificeert het bedrijf als een 'cyberexpert'. Tussen 2,5 en 4 worden ze gekwalificeerd als 'cyberintermediair'. Onder 2,5 worden ze beschouwd als 'cybernovicen'.

Begin vandaag nog >

 

Hiscox Cyber Health Check

Heb je maar een minuutje? Gebruik onze snelle Hiscox Cyber Health Check. Beantwoord 7 cyberbeveiligingsvragen en kom erachter of uw klant een laag, gemiddeld of hoog risico loopt. Gebruik het om een eerste gesprek op gang te brengen over het belang van goede praktijken op het gebied van cyberbeveiliging.

Start de test >

Zo helpt Hiscox u verder met uw cybersituatie

CyberClear by Hiscox

Er zijn nog een aantal andere manieren om de cyberparaatheid te vergroten - lees meer over de verzekering CyberClear by Hiscox en hoe deze uw klanten kan helpen om zich voorbereid te voelen op cyberdreigingen.

 

Hiscox CyberClear Academy (HCCA)

Als u werkzaam bent in een sector die risico loopt op cybercriminaliteit, kan de juiste training het risico op een inbreuk verminderen. Uit onze claimgegevens blijkt dat menselijke fouten vaak een rol spelen bij cyberclaims, dus training van de Hiscox CyberClear Academy, die beschikbaar is als onderdeel van onze verzekeringsproducten, kan helpen.