Over Hiscox

Kunstwerken, collection cars, luxe woningen: de vraag naar verzekeringen van vermogende particuliere klanten is specifiek, complex en zeer gespecialiseerd.

Bij Hiscox, is het onze business sinds 1901. Wij zorgen ervoor dat uw kostbaarheden met de grootst mogelijke discretie en flexibiliteit kunt verzekeren. De bescherming van uw erfgoed staat voorop, uw gemoedsrust is even belangrijk. Daarom bieden wij verzekeringsoplossingen op maat van uw behoeften. Een schadegeval is een traumatische gebeurtenis. Daarom regelen we het met snelheid en precisie, allemaal in een geest van vertrouwen, uitmuntendheid en creativiteit. U wordt omringd door professionals die uw dossier efficiënt beheren.

Als private insurer bieden wij vermogende particulieren uitstekende verzekeringen en begrip voor hun situatie. Als business insurer zijn we als geen ander gespecialiseerd in het verzekeren van zelfstandige ondernemers in de zakelijke dienstverlening. U merkt dit aan onze snelle en altijd correcte claimafhandeling. Maar vooral aan onze service, die volledig stoelt op één stelregel: wij lossen problemen voor u op. Na een schade hebt u immers al genoeg aan uw hoofd. Het is een manier van zakendoen en meedenken die even aangenaam als correct is.

Over Hiscox

Hiscox is een internationale nicheverzekeraar, genoteerd aan de London Stock Exchange (LSE: HSX). Hiscox heeft vestigingen in België, Bermuda, Duitsland, Frankrijk, Guernsey, Ierland, Nederland, Spanje, Portugal, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. De groep kent drie underwriting-onderdelen: Hiscox London Market, Hiscox UK & Europe en Hiscox International.

  • Hiscox London Market verricht underwritingactiveiten voor internationale zaken die op de Londense markt verhandeld worden, zoals grote of complexe projecten die we delen met andere verzekeraars of die de internationale licenties van Lloyd's vereisen.
  • Hiscox UK & Europe is aanbieder van een breed scala aan nicheverzekeringen voor professionals, zakelijke klanten en zeer vermogende particulieren.
  • Hiscox International omvat de activiteiten in Bermuda, Guernsey en de VS.

De verzekeraar die de polissen onderschrijft wordt altijd in de wettelijke bepalingen (bijzondere voorwaarden van de polis) vermeld.

Hiscox in België

Hiscox is actief in België en koppelt de wereldwijde ervaring aan de lokale expertise over de Belgische verzekeringsmarkt. Wij bieden Belgische klanten gespecialiseerde, gelokaliseerde producten en diensten en zijn daarmee uitgegroeid tot een dynamisch onderdeel van de Hiscox-verzekeringsgroep.

Hiscox wereldwijd

Meer weten over Hiscox wereldwijd? Ga naar de website.