Over Hiscox

Als private insurer bieden wij vermogende particulieren uitstekende verzekeringen en begrip voor hun situatie. Als business insurer zijn we als geen ander gespecialiseerd in het verzekeren van zelfstandige ondernemers in de zakelijke dienstverlening. U merkt dit aan onze snelle en altijd correcte claimafhandeling. Maar vooral aan onze service, die volledig stoelt op één stelregel: wij lossen problemen voor u op. Na een schade hebt u immers al genoeg aan uw hoofd. Het is een manier van zakendoen en meedenken die even aangenaam als correct is.

 

Over Hiscox


Hiscox is een internationale nicheverzekeraar, genoteerd aan de London Stock Exchange (LSE: HSX). Hiscox heeft vestigingen in België, Bermuda, Duitsland, Frankrijk, Guernsey, Ierland, Nederland, Spanje, Portugal, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. De groep kent drie underwriting-onderdelen: Hiscox London Market, Hiscox UK & Europe en Hiscox International.

  • Hiscox London Market verricht underwritingactiveiten voor internationale zaken die op de Londense markt verhandeld worden, zoals grote of complexe projecten die we delen met andere verzekeraars of die de internationale licenties van Lloyd's vereisen.
  • Hiscox UK & Europe is aanbieder van een breed scala aan nicheverzekeringen voor professionals, zakelijke klanten en zeer vermogende particulieren.
  • Hiscox International omvat de activiteiten in Bermuda, Guernsey en de VS.

Hiscox Insurance Company Limited, Hiscox Underwriting Limited, Hiscox Europe Underwriting Limited en Hiscox Syndicates Limited zijn geautoriseerd en gereguleerd door de Britse Financial Conduct Authority.

Hiscox in België

Hiscox is actief in België en koppelt de wereldwijde ervaring aan de lokale expertise over de Belgische verzekeringsmarkt. Wij bieden Belgische klanten gespecialiseerde, gelokaliseerde producten en diensten en zijn daarmee uitgegroeid tot een dynamisch onderdeel van de Hiscox-verzekeringsgroep.

Hiscox wereldwijd

Meer weten over Hiscox wereldwijd? Ga naar de website.