This is a child page of the Voor particulieren page.

Private Residence

Verzekering voor het gezin, hun thuis en hun persoonlijke bezittingen

Private Residence by Hiscox is de alomvattende verzekering voor vermogende particulieren. Het biedt een volledig op maat gemaakte dekking voor de woning en persoonlijke bezittingen: kunst, juwelen, kledij, en andere zaken van financiële en emotionele waarde. Hoewel het waar is dat hun waarde vooral sentimenteel is en dat de meeste ervan onvervangbaar zijn, stelt het verzekeren ervan uw cliënt gerust.

  • De inboedel is altijd verzekerd op basis van zijn nieuwwaarde.
  • Is de woning na een schadegeval onbewoonbaar? Dan vergoedt Hiscox tot 3 jaar na de feiten de kosten voor de tijdelijke nieuwe woning, die in kwaliteit vergelijkbaar is met het eigen huis.
  • De bezittingen zijn overal ter wereld verzekerd.
  • Heeft uw klant zijn/haar kunstcollectie uitgebreid? Dan is de nieuwe aankoop automatisch gedurende 2 maanden verzekerd.
  • Een tweede verblijf in het buitenland kan met dezelfde polis als die van de oorspronkelijke woning ook bij ons worden verzekerd.

Hiscox is de private insurer die begrijpt dat geld niet alles kan oplossen. Daarom is Private Residence by Hiscox een verzekering die de klok terugdraait naar het moment vóór de brand, de waterschade of de diefstal. Onze service past zich aan de levensstijl van uw klant aan: wij beloven een vlot dossierbeheer. Boven alles, we gaan ervan uit dat een claim eerlijk is en zullen deze altijd in het voordeel van uw cliënt interpreteren. Uiteindelijk, is dat niet de oorspronkelijke rol van een verzekeraar?

Een verzamelaar verloor door diefstal een zeldzaam, waardevol boek uit 1870. Schadevergoeding was zinloos. Hiscox zocht daarom een ander exemplaar van hetzelfde boek. Hetzelfde jaar, van dezelfde druk. Een lange zoektocht. Maar we vonden een exemplaar dat zelfs in betere conditie was dan het gestolen boek. Het prijkt nu in de kast van de cliënt.